Piwo górnej fermentacji typu Pale Ale, mocno nachmielone, nieklarowne - z naturalnym osadem. Silna goryczka i intensywna nuta cytrusowa dzięki kompozycji wyselekcjonowanych chmieli. Nieco większa zawartość alkoholu niż w APA.
ALK. 6,5% | EKSTRAKT 15,5% WAG. | 50 IBU
Przed otwarciem nie zapomnij odwrócić butelki na chwilę denkiem do góry.
Pozwól zmieszać się naturalnemu osadowi z piwem, by osiągnęło pełnię smaku, aromatu i niepowtarzalnej barwy
Piwo górnej fermentacji typu Pale Ale, umiarkowanie chmielone, nieklarowne - z naturalnym osadem. Delikatna goryczka i nuta cytrusowa dzięki kompozycji wyselekcjonowanych chmieli. Mniejsza zawartość alkoholu w porównaniu z IPA.
ALK. 5% | EKSTRAKT 12,5% WAG. | 45 IBU
Przed otwarciem nie zapomnij odwrócić butelki na chwilę denkiem do góry.
Pozwól zmieszać się naturalnemu osadowi z piwem, by osiągnęło pełnię smaku, aromatu i niepowtarzalnej barwy